Για ενδιαφέρον επικοινωνήστε μαζι μου στο plantbasednt.gr@gmail.com

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣ:

Με κάθε νέο περιστατικό δουλεύουμε μέσα απο μηνιαίες ή δίμηνες συνεδρίες. Η πρώτη μας συνεδρία διαρκεί 60-120' (ανάλογα το περιστατικό και το ιστορικό Υγείας).

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Ανάλυση διατροφικών συνηθειών, τρόπου ζωής, ψυχικών / συναισθηματικών παραγόντων και αναλυτικού ιστορικού υγείας μέσα απο την συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου πριν την πρώτη συνεδρία. Συζητάμε την πιθανή τους επίδραση στην παρούσα κατάσταση Υγείας και τα συμπτώματα / ανησυχίες μας. 

 • Εξετάζονται πρόσφατες αιματολογικές ή εργαστηριακές/μικροβιολογικές εξετάσεις και συζητώνται τυχόν ελλείψεις που μπορεί να επηρεάζουν την υγεία μας. 

  Μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίας:

 • Επιλέγονται διατροφικά γεύματα / μενού βάση αναγκών. Νόστιμες και εύγεστες συνταγές με πολλές επιλογές

 • Συμβουλεύονται λειτουργικά τρόφιμα, βότανα και τεχνικές που να εξυπηρετούν ιδιαίτερες ανάγκες θρέψης

 • Ενημερωτικά e-book / ενημερωτικά έντυπα όπου κριθούν απαραίτητα για την κατανόηση προβλημάτων ή για την περαιτέρω ενημέρωση μας σε θέματα που αφορούν τους στόχους μας.

 • Αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής με καθοδήγηση αγοράς και λήψης.

 • Πρόταση για ειδικές εργαστηριακές διαγνωστικές εξετάσεις απο εργαστηρία στην Ελλάδα ή την Αγγλία (σαν registered practitioner) ή την χώρα κατοικίας σας  εφόσον κριθούν απαραίτητες βάση των ανησυχιών/συμπτωμάτων για διερεύνηση των συμπτωμάτων μας

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 

Η 1η επαναληπτική συνεδρία είναι απαραίτητη και αυτή είναι μετά απο 1 ή 2 μήνες και διαρκεί 60'. Σε αυτή την συνεδρία:

 • Εστιάζουμε στην παρακολούθηση της πρόδου μας, βλέπουμε τι δούλεψε , τι δεν δούλεψε και πως μπορούμε περαιτέρω να εφαρμόσουμε περισσότερες πρακτικές. 

 • Συζητώνται τα αποτελέσματα αναλυτικών μεταβολικών ή εργαστηριακών εξετάσεων εφόσον είχαν πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίας μας ή συζητώνται περαιτέρω εξετάσεις εφόσον κριθούν απαραίτητες.

 • Οργανώνουμε τις επόμενες συνεδρίες μας για μελλοντική παρακολούθηση.

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας, μεταξύ των κανονισμένων συνεδριών παρέχεται επικοινωνία μεσω e-mail / Viber για όποιες ανησυχίες υπάρξουν / επισημάνσεις / καθοδήγηση.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου στο plantbasednt.gr@gmail.com

Συχνές ερωτήσεις:

Τι είναι η θεραπευτική διατροφολογία;


Μετεκπαιδευθείσα σε 2,5 ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα, η θεραπευτικη διατροφολογία είναι η εφαρμογή της επιστήμης της διατροφής για την προώθηση της υγείας και την ατομική ευεξία. Στην θεραπευτική διατροφολογία χρησιμοποιούμε ένα εύρος ''εργαλείων'' για να αναγνωρίσουμε πιθανόν διατροφικές ελλείψεις και να καταλάβουμε πως αυτές συμβάλλουν σε θέματα Υγείας. Η θεραπευτική διατροφολογία αναγνωρίζεται ως συμπληρωματική Ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά μετά απο ακαδημαική εκπαίδευση σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο και αφορά άτομα με χρόνια θέματα υγείας, αλλά και σε αυτούς που ψάχνουν τρόπους να ενισχύσουν την υγεία και το well being τους.

Εχοντας τελειώσει τις (προπτυχιακές και μεταπτυχιακές) σπουδές μου Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτω δυο επιστημονικές ειδικότητες (διατροφολόγος-διατροφική θεραπεύτρια), ωστόσο ασκώ το επάγγελμα μόνος της θεραπευτικής διατροφολόγου ως μέλος του ΒΑΝΤ (British Association for Nutrition and Lifestyle Medicine) και του CHNC (Complementary and Natural Healthcare Council) με registration code CNHC5033. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές (PgD) πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Worcester μαζί με την κλινική μου πρακτική , στην κλινική του Πανεπιστημίου. Η επαγγελματική μου βάση είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τωρα κάνω την διπλωματική μου πάνω στους vegan αθλητές.

Μπορώ να δώσω συμπληρώματα;

Ναι, καθώς μέσα από την ειδικότητα μου έχω μετεκπαιδευτεί να συστήνω υψηλής ποιότητας συμπληρώματα όπου χρειαστούν, αφού έχει παρθεί αναλυτικό ιατρικό ιστορικό, ιστορικό φαρμακευτικής αγωγής και έχουν ελεγχθεί αλληλεπιδράσεις.Συμπληρώματα συστήνονται πάντα μετά από ιατρικές εξετάσεις από τον εκάστοτε ιατρό σας (ή GP) καθώς και μετά απο πιο εξειδικευμένες ιδιωτικές ιατρικές εξετάσεις (πχ. GI complex & microbiome profile , Intestinal Barrier Assesment, Adrenal Hormone Metabolites, Gastropanel, Vaginal Health & Microbiome Profile κ.α.)
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να ασκήσει την θεραπευτική διατροφολογία;


Όχι, καθώς απαιτεί εξειδικευμένες σπουδές και αναγνώριση αυτών απο τους εκάστοτε οργανισμούς στο ΗΒ. Η θεραπευτική διατροφολογία δεν αποτελεί μόνο την διατροφή μας, αλλά και το πεπτικό σύστημα, το στρες, το ύπνο, την άσκηση, εργαστηριακούς βιοχημικούς δείκτες και ειδική εκπαίδευση σε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα.

Η προσέγγιση μου είναι food first but we have to fill the gaps. Πολλές φορές η διατροφή από μόνη της δεν αρκεί για να επανέλθει ο οργανισμός σε ισορροπία, καθώς δεν είμαστε μόνο αυτό που τρώμε, αλλά αυτό που απορροφάμε, το πότε το τρώμε, το στρες μας, η άσκηση μας και ο ύπνος μας.

Η θεραπευτική διατροφολογία σέβεται τον ρόλο του ιατρού σε ένα χρόνιο νόσημα, ωστόσο αναγνωρίζει το ρόλο τους μέχρι ένα σημείο. Οι περισσότερες ασθένειες του 21ου αίωνα εξαρτώνται από την διατροφή μας και το τρόπο ζωής μας. Η φαρμακευτική προσέγγιση δεν πρέπει να είναι μονόδρομος.
Πως δουλεύω;


Η αρχική μας επικοινωνία όπου μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον γίνεται μέσω e-mail στο plantbasednt.gr@gmail.com. Μπορείτε να μου στείλετε e-mail , γράφοντας μου ότι ενδιαφέρεστε για συνεδρία μαζί μου, αλλά και για όποιες απορίες έχετε περί συνεδριών.

Αφού κλειδώσουμε την συνεργασία μας μέσω μιας προκαταβολής του ποσού της 1ης συνεδρίας μας, σας αποστέλλεται ένα μεγάλο ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώνετε και μου το επιστρέφετε πίσω το αργότερο σε 14 μέρες. Δεν είναι υποχρεωτικές οι 14 μέρες, ειδικά αν προκύψει κάποιο οικογενειακό θέμα ή κ.α. όπου καθυστερείται η 1η συνεδρία μας, τα στοιχεία σας κρατιούνται σε ειδικά προστατευμένο αρχείο αλλά και το ιστορικό πληρωμών σας. Από εκεί θα μπορούμε να κάνουμε συνεδρία όποια στιγμή επιθυμείτε .
Πόσες συνεδρίες ;


Οι ελάχιστες συνεδρίες που απαιτούνται από τον συνεργαζόμενο είναι τουλάχιστον 2. Η 1η συνεδρία είναι η μεγαλύτερη, στην οποία παίρνω ιατρικό ιστορικό (πληροφορίες πιο κάτω) και ρωτάω επιπρόσθετες πληροφορίες. Η 1η συνεδρία γίνεται μέσω Google Hangout, με διάρκεια αυτής 1 - 1 1/2 ώρες. Η διάρκεια αυτής καθορίζεται από το Ιστορικό του ατόμου και κατά πόσο έχουμε να πούμε πολλά για να καταφέρω να σας μάθω και να μπορώ να φτιάξω ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο πάνω στις ανάγκες σας. Το πρωτόκολλο το λαμβάνετε μετά απο 3-4 εργάσιμες μέρες. Αφού λάβετε το πρωτόκολλο σας και το μελετήσετε ερχόμαστε σε επικοινωνία (δωρεάν) για όποιες απορίες έχετε αλλά και για διευκρίνιση όπου χρειαστεί.

Η 2η υποχρεωτική συνεδρία είναι συνήθως διαρκείας 1 ώρα, η οποία πραγματοποιείται συνήθως μετά από 1-1,5 μήνα, ανάλογα το πως το συμφωνήσουμε στο τέλος της 1ης συνεδρίας. Πολλά άτομα τα βλέπω μετά και από 2 μήνες, αν το άτομο κρίνει (και εγώ) ότι μπορεί να ακολουθήσει εύκολα το πρωτόκολλο .

Αν υπάρχουν πολλά θέματα υγείας, τότε δεν μπορούμε να τα επιλύσουμε από την πρώτη συνεδρία μας. Στην πρώτη συνεδρία ξεκινάμε απο τα βασικά. Με το καιρό στις επόμενες συνεδρίες (ανά μήνα ή δίμηνο) επικεντρωνόμαστε και σε άλλα θέματα υγείας που μπορούν να υπάρχουν. Συνήθως όμως, πολλοί/ες βλέπουν άμεση ανακούφιση συμπτωμάτων στον οργανισμό τους. Για παράδειγμα, αν συνεργάζομαι με μια κοπέλα που έχει προεμμηνορυσιακό σύνδρομο (οδυνηρή περίοδο) και πεπτικά προβλήματα, με το να επικεντρωθούμε στην πρώτη μας συνεδρία στο πεπτικό σύστημα, παρατηρείται ανακούφιση ή βελτίωση του έμμηνου κύκλου. Αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός και το κατά πόσο ακολουθεί το πρωτόκολλο.

Συνήθως δεν σταμάταω στις 2 συνεδρίες. Γίνεται παρακολούθηση ανά μήνα ή δίμηνο ανά τα χρόνια.
Από τι αποτελείται το ερωτηματολόγιο που δίνω πριν την 1η συνεδρία;


Αποτελείται από 15 σελίδες και 10 ενότητες.

Οι ενότητες αυτές αφορούν:

1. Προσωπικά στοιχεία

2. Τωρινές ανησυχίες, θέματα υγείας

3. Ιστορικό υγείας (ατυχήματα, ασθένειες, χειρουργεία, επεμβάσεις)

4. Φαρμακευτική αγωγή και συμπληρώματα

5. Οικογενειακό Ιστορικό

6. Άσκηση

7. Επίπεδα στρες

8. Ύπνος

9.Διαχείριση βάρους

10. Sympton Scan (με υποενότητες):

Κεφάλι, Μαλλια, Στόμα,Μάτια, Αυτιά, Μύτη, Ενέργεια, Διάθεση, Δέρμα, Ανοσοποιητικό Σύστημα, Αποτοξίνωση, Καρδιά /Πνεύμονες, Αρθρώσεις/Μύες, Πέψη.

11.Ερωτήσεις μόνο για κοπέλες (περίοδος, ροή, μορφολογία, συμπτώματα, εμμηνόπαυση κ.α.)

12. Ερωτήσεις μόνο για άνδρες (προστάτη, λίμπιντο, στυτική λειτουργία, ούρηση, σεξουαλική διάθεση κ.α.)

13. Διατροφικές συνήθειες

14. Διατροφικό ημερολόγιο 3 ημερών.
Με τι θέματα Υγείας δουλεύεις;


Η προσέγγιση μου γίνεται μέσω της θεραπευτικής φυτοφαγικής διατροφολογίας που αποσκοπεί να φτάσει στη ρίζα του προβλήματος και όχι να κάνει treat τα συμπτώματα σας. Δεν δίνω μόνο διατροφικό πλάνο αλλά και συστάσεις για συμπληρώματα (medical grade or not) (οι μεταπτυχιακές μου σπουδές το επιτρέπουν), ύπνο και στρες.

Αναλαμβάνω:

Vegan αθλητές (δουλεύω πλέον ΜΟΝΟ με vegan αθλητές και άτομα που θέλουν φυτοφαγία 90%),Vegan εγκυμοσύνη, θήλασμος, παιδιά, τρίτη ηλικία και χρόνια νοσήματα / ασθένειες κ.α., όπως:

Ακολουθώ πρωτόκολλα της θεραπευτικής διατροφολογίας με βάση την ΟΛΙΚΗ ΦΥΤΟΦΑΓΙΑ. Ενω κατανοώ ότι η μετάβαση στην φυτοφαγία θέλει χρόνο ειδικά σε θεραπευτικό κομμάτι, οι συστάσεις μου είναι ΜΟΝΟ πάνω στην φυτοφαγία, καθώς αξιοποιώ τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλώ πολύ αν επιθυμείτε σε μια συνεργασία μας, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου αν ενδιαφέρεστε να μυηθείτε στην θεραπευτική φυτοφαγία (>90% φυτικά τρόφιμα):

Δίνω προτεραιότητα σε γυναικολογικά περιστατικά, και συγκεκριμένα σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, δυσμηνόρροια, ενδομητρίωση,εμμηνόπαυση, ακμή, ημικρανίες, υποθυρεοειδισμό και Χασιμότο.

Επίσης, σε κατάθλιψη, στρες, άγχος ανεξαρτήτου φύλου. Επίσης, σε εντερικές διαταραχές όπως SIBO, Celiac Disease, IBS, IBD όπου πάμε στην ρίζα του προβλήματος για να αναγνωρίσουμε τον παράγοντα της εντερικής δυσβίωσης.

Επίσης, δουλέυω με:

 • Aναιμία (χρόνια χαμηλά επίπεδα σιδήρου. Στην προκειμένη δουλεύουμε μέσω συνεδριών για να καταλάβουμε γιατί ο οργανισμός συνεχίζει να διαθέτει χαμηλά επίπεδα σιδήρου).

 • Αυτοάνοσα νοσήματα

 • Διατροφή και mental health (αναζητάμε το ρόλο της διατροφής, του μικροβιώματος, του εξωτερικού μας περιβάλλοντος, των ορμονών και της γενετικής)

 • Δερματίτιδες (έκζεμα και ψωρίαση, κάθε είδους).

 • Δυσκοιλιότητα (βοηθάμε τον οργανισμό με κατάλληλα τρόφιμα, συμπληρώματα, βότανα και εξετάσεις από βρετανικά ιδιωτικά εργαστήρια όπως χρειαστούν).

 • Ημικρανίες

 • Ινομυαλγία

 • Κόπωση | Κούραση

 • Ουρολοιμώξεις (UTIs)

 • Υγεία μαλλιών (τριχόπτωση κ.α.)

Με άτομα που θέλουν να χάσουν κιλά, αναζητάμε το παράγοντα που τα επιπλέον κιλά έχουν προστεθεί και πως μπορούμε να οδηγηθούμε σε μια απώλεια μέσω διαχείρισης ορμονών, μικροβιώματος και εξωτερικών ερεθισμάτων. Η διατροφή παίζει ρόλο αλλά όχι το μόνο.

*Αν κάτι δεν είναι στη λίστα μπορείτε να με ρωτήσετε αν μπορώ να σας αναλάμβω.
Απο τη στιγμή που προσφέρεις συνεδρίες Skype , πως θα ζυγίζομαι αν ο στόχος μου είναι η απώλεια κιλών;


Δεν είναι απαραίτητο να ζυγίζεσαι σε διατροφολόγο ή να κάνεις λιπομέτρηση. Προσωπικά, αν δεν υπάρχει κάποιος αθλητικός σκοπός δεν το βρίσκω απαραίτητο. Πολλές φορές είναι και ψυχοφθόρο καθώς πολλά άτομα πιστεύουν ότι τα καθορίζει. Βέβαια ορισμένα άτομα τα κρατάει motivated.

Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να πας σε όποιο άλλο διατροφολόγο-διαιτολόγο επιθυμείς στην περιοχή σου για λιπομέτρηση. Αλλά και πάλι δεν είναι απαραίτητο! Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας πρώτα αν υπάρχει κάποια παθολογική κατάσταση, να αποκτήσουμε υγεία και η απώλεια κιλών πολλές φορές έρχεται μόνη της!

Με μια ζυγαριά στο σπίτι σου μπορείς να δεις όποια απώλεια κιλών, με τις αλλαγές πάνω σου ή στα ρούχα σου.

Αν αθλείσαι και έχεις συγκεκριμένους σκοπούς μπορείς -ΝΑΙ- να απευθυνθείς σε οποιοδήποτε διατροφολόγο δίπλα σου να λιπομετρηθείς. Ο λιπομετρήσεις θα μου αποστέλλονται μέσω e-mail.
Τι πρόγραμμα διατροφής δίνεις;


ΔΕΝ ΔΙΝΩ βαρετά και άνοστα προγράμματα διατροφής. Δεν πιστεύω στα στερητικά προγράμματα που σε κάνουν να πεινάς ή που σε περιορίζουν σε 1200 θερμίδες.

Είναι στερητικό και κανείς δεν χορταίνει με 1 κουλουρι για πρωΐνό, ενώ πολλά άτομα αποκτάνε κακή σχέση με το φαγητό, μπαίνοντας σε ένα κύκλο στέρησης και πείνας, πεφτοντας στη παγίδα του diet culture.

Για παράδειγμα, αν στόχος είναι η απώλεια κιλών και υπάρχουν κάποιες παθολογικές καταστάσεις Υγείας, επικεντρωνόμαστε πρώτα στην εκμάθηση περί προσωπικών μας αναγκών και στην βελτίωση του οργανισμού. Σε αυτή τη φάση δίνεται καθοδήγηση με συγκεκριμένες ιδέες για πρωΐνά, κυρίως γεύματα (συνταγές) και σε μερίδες. Όπως είπα σκοπός είναι υγεία μας και η απώλεια πολλές φόρες έρχεται. Στις επόμενες συνεδρίες γινόμαστε πιο ''επιθετικοί'' στην προσέγγιση μας. Δεν πρόκεται να σε περιορίσω και όποιοι περιορισμοί γίνονται, γίνονται με πλήρη επεξήγηση γιατί γίνονται πάνω στον οργανισμό σας.

Πολλοί δεν θέλουν πλάνο διατροφής καθώς γνωρίζουν τι να τρώνε πάνω κάτω και απλά θέλουν μια καθοδήγηση παραπάνω όσον αφορά συνδυασμούς, επιλογές τροφίμων και δόσεις. Πολλά άτομα δεν έχουν θέμα με το βάρος τους και τότε απλά επικεντρώνομαστε στην θρέψη του οργανισμού, με συνδυασμούς, επιλογές τροφών, τρόπους μαγειρέματος κ.α.

Σε αθλούμενους εφόσον επιθυμείται δίνεται διατροφικό πλάνο με τρόφιμα, συνταγές, συνδυασμούς, λειτουργικά αθλητικά τρόφιμα με αυτό να εξατομικεύεται πριν κάποιο αθλητικό γεγονός.

Πρωταρχικός στόχος μου ειναι ο ασθενης να αποκτήσει υγεία και να καταλάβει τι τρώει και πως αυτο ανταποκρίνεται στην υγεία του.
Αντιμετωπίζω ένα θέμα Υγείας και δεν εχω δει βελτίωση από την προσέγγιση του γιατρού μου. Πως μπορείς να με βοηθήσεις;


Δεν μπορώ να αντικαταστήσω ιατρική συμβουλή, ούτε να παρέμβω σε όποια φαρμακευτική αγωγή σας έχει χορηγήσει ο γιατρός σας. Ωστόσο, αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, αυτό έχει τις βάσεις του σε συγκεκριμένες ελλείψεις θρεπτικών συστατικών,τα οποία αναγνωρίζουμε μέσω συμβατικών Ιατρικών εξετάσεων και εξειδικευμένων λειτουργικών εξετάσεων. Αν κάποιο εργαστήριο δεν τις προσφέρει στην Ελλάδα ή Ευρώπη, τότε κάνουμε ειδικές εξετάσεις απο εργαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναγνωρίσουμε πιθανόν παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στα συμπτώματα σας. Σκοπός είναι να φθάσουμε στην ρίζα του προβλήματος και όχι να κάνουμε treat τα συμπτώματα σας.

Συνεργάζομαι με ορισμένους ιατρούς / βιοπαθολόγους σε Αθήνα, στους οποίους μπορώ να σας παραπέμψω για δική σας ευκολία.
Προσφέρεις υπηρεσίες και εκτός Ελλάδος και ποιες μέρες δουλεύεις;


Προσφέρω υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, αρκεί να μιλάς Ελληνικά ή Αγγλικά και να έχεις ένα υπολογιστή με Skype ή Zoom. Δεν διαθέτω επαγγελματική έδρα στην Ελλάδα.

Οι συνεδρίες μου προσφέρονται μόνο τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο (λόγω φόρτου εργασίας και σπουδών). Απο το 2021 οι ημέρες μου θα αυξηθούν, οπως ενημερωθεί το κείμενο αυτό.
Δουλεύεις με αθλητές;


Ναι. Για τώρα μετεκπαιδεύομαι από το Ινστιτούτο Λειτουργικής Αθλητικής Διατροφολογίας στο Κingston Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ένα αναγνωρισμένο CPD course από το ΒΑΝΤ και το British Association of Sport and Exercise Sciences.

Η προσέγγιση μου στους αθλητές γίνεται μέσω της Ολικής Φυτοφαγίας. Παράλληλα πραγματοποιώ την μεταπτυχιακή μου εργασία πάνω στους vegan αθλητές στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μελετάω το perception of benefit performance after adhering to a vegan diet.
Δουλεύεις με εγκύους, παιδιά και θηλάζουσες;


Ναι, εννοείται.
Ποιο είναι το κόστος των συνεδριών;


Η πρώτη συνεδρία μας είναι στα 70 ευρώ. Η τιμή ανταποκρίνεται στη διαρκεία της συνεδρίας καθώς και σε όλο το υλικό που θα σου δώσω, τις ώρες προετοιμασίας αυτού αλλά και της προετοιμασίας πριν την συνεδρία. Η κάθε συνεδρία μετά είναι στα 60 ευρώ, με την συνεδρία να έχει διάρκεια 1 ώρα και να ακολουθεί 1 ή 2 μήνες μετά. Αν υπάρχει ένα περίπλοκο ιατρικό ιστορικό τότε οι συνεδρίες θα είναι περισσότερες από 2. Η τιμή επίσης αντικατοπτρίζει τις σπουδές μου, τη διαρκή μετεκπαίδευση μου στο τομέα της θεραπευτικής διατροφολογίας και του Lifestyle Medicine.
Διαθέτεις κάποιο διαιτολογικό γραφείο στην Ελλάδα;


Όχι, η επαγγελματική μου έδρα και αναγνώριση ειναι (σ)το Ηνωμένο Βασίλειο και δουλεύω διαδικτυακά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι διαιτολόγος. Στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγνωρίζονται 3 ειδικότητες (Nutritionist, Dietician, Nutritional Therapist) με την κάθε ειδικότητα να είναι διαφορετική. Την ειδικότητα μιας θεραπευτικής διατροφολόγου δεν μπορεί να την ασκήσει μια διαιτολόγος στο ΗΒ, μιας και η κάθε ειδικότητα αναγνωρίζεται απο διαφορετικούς οργανισμούς και φορείς και προσδιορίζεται απο διαφορετικές σπουδές. Δεν διαθέτω διατροφολογικό-διαιτολογικό γραφείο Ελλάδα, μιας και τα πτυχία (σπουδές) (Bsc,Msc) μου δεν είναι αναγνωρίσμενα (ακόμα) απο το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ. Ίσως, στο κοντινό μέλλον, αυτό να γίνει. Για τώρα, η επαγγελματική μου έδρα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η ασφάλιση μου είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρω υπηρεσίες διαδικτυακά σε όλο το κόσμο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLANTBASEDNTGR; 

To plantbasedntgr υπήρξε άμεση φιλοδοξία για την επιστημονικά καταρτισμένη ενημέρωση του Ελληνικού κοινού πάνω στα οφέλη της ολικής φυτοφαγίας στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Η Μαρτιμιανάκη Νίκη,mBANT είναι πτυχιούχος Διατροφολόγος (Bsci 1st class)  με εξειδίκευση στην Θεραπευτική Διατροφολογία (PgD | Msc (soon) ), την Αθλητική Διατροφολογία (cert) (ongoing) και Ολική φυτοφαγία (Pcert), όπου από την επαγγελματική της έδρα στην Αγγλία, μέσα από αυτήν την πλατφόρμα ενημερώνει το ελληνικό κοινό για τα οφέλη της ολικής φυτοφαγίας. Για υπηρεσίες εδω.

Αν βρίσκετε το περιέχομενο της σελίδας βοηθητικό, υποστηρίξτε την δουλειά μου:

MEDICAL DISCLAIMER AND COPYRIGHTS DISCLAIMER

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται ΔΕΝ αποτελούν  ΙΑΤΡΙΚΗ και εξατομικευμένη ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας ή έχετε ανησυχίες για την φυτοφαγική διατροφή, συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας και έναν κατάλληλα εκπαιδευμένο αντίστοιχο επαγγελματία υγείας. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή του κειμένου και των πληροφοριών που υπάρχουν στο plantbasedntgr .Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση  του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση (ιδιωτική μελέτη ), χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του. Επίσης, επιτρέπεται η αναδημοσίευση υλικού για λόγους προβολής του plantbasednt.gr με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή και το όνομα του δημιουργού.

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle

©2018 by Plantbasedntgr. All rights reserved.

Avatar 96