ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣ:

Με κάθε νέο περιστατικό δουλεύουμε μέσα απο μηνιαίες ή δίμηνες συνεδρίες. Η πρώτη μας συνεδρία διαρκεί 60-120' (ανάλογα το περιστατικό και το ιστορικό Υγείας).

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Ανάλυση διατροφικών συνηθειών, τρόπου ζωής, ψυχικών / συναισθηματικών παραγόντων και αναλυτικού ιστορικού υγείας μέσα απο την συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου πριν την πρώτη συνεδρία. Συζητάμε την πιθανή τους επίδραση στην παρούσα κατάσταση Υγείας και τα συμπτώματα / ανησυχίες μας. 

 • Εξετάζονται πρόσφατες αιματολογικές ή εργαστηριακές/μικροβιολογικές εξετάσεις και συζητώνται τυχόν ελλείψεις που μπορεί να επηρεάζουν την υγεία μας. 

  Μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίας:

 • Συστήνονται διατροφικά γεύματα / μενού βάση αναγκών. Νόστιμες και εύγεστες συνταγές με πολλές επιλογές. Δεν δίνεται διαιτολογικό πρόγραμμα απώλειας κιλών - αυτό είναι συζητήσιμο. 

 • Συμβουλεύονται λειτουργικά τρόφιμα, 1-2  βότανα και τεχνικές που να εξυπηρετούν ιδιαίτερες ανάγκες θρέψης

 • Ενημερωτικά e-book / ενημερωτικά έντυπα όπου κριθούν απαραίτητα για την κατανόηση προβλημάτων ή για την περαιτέρω ενημέρωση μας σε θέματα που αφορούν τους στόχους μας.

 • Αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή 1-3  ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής με καθοδήγηση αγοράς και λήψης.

 • Πρόταση για ειδικές εργαστηριακές διαγνωστικές εξετάσεις απο εργαστηρία στην Ελλάδα ή την Αγγλία (σαν registered practitioner) ή την χώρα κατοικίας σας  εφόσον κριθούν απαραίτητες βάση των ανησυχιών/συμπτωμάτων για διερεύνηση των συμπτωμάτων μας

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 

Η 1η επαναληπτική συνεδρία είναι απαραίτητη και αυτή είναι μετά απο 1 ή 2 μήνες και διαρκεί 60'. Σε αυτή την συνεδρία:

 • Εστιάζουμε στην παρακολούθηση της πρόδου μας, βλέπουμε τι δούλεψε , τι δεν δούλεψε και πως μπορούμε περαιτέρω να εφαρμόσουμε περισσότερες πρακτικές. 

 • Συζητώνται τα αποτελέσματα αναλυτικών μεταβολικών ή εργαστηριακών εξετάσεων εφόσον είχαν πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίας μας ή συζητώνται περαιτέρω εξετάσεις εφόσον κριθούν απαραίτητες.

 • Οργανώνουμε τις επόμενες συνεδρίες μας για μελλοντική παρακολούθηση.

 • Συστήνονται περαιτέρω 1-2 συμπληρώματα και βότανα εξατομικευμένα στις ανάγκες του οργανισμού σας.

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας, μεταξύ των κανονισμένων συνεδριών παρέχεται επικοινωνία μεσω e-mail / Viber για όποιες ανησυχίες υπάρξουν / επισημάνσεις / καθοδήγηση.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου στο plantbasednt.gr@gmail.com

Συχνές ερωτήσεις:

Τι είναι η θεραπευτική διατροφολογία;


Είναι η εφαρμογή των επιστημών διατροφής και ιατρικής του τρόπου ζωής στην προώθηση της υγείας, της μέγιστης απόδοσης και της ατομικής φροντίδας.

Η διατροφική θεραπεία είναι η εφαρμογή της επιστήμης της διατροφής για την προώθηση της υγείας και την ατομική ευεξία.Οι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες διατροφικής θεραπείας αξιολογούν και εντοπίζουν πιθανές διατροφικές ανισορροπίες και κατανοούν πώς αυτά μπορούν να συμβάλουν στα συμπτώματα και τα προβλήματα υγείας ενός ατόμου. Στην θεραπευτική διατροφολογία χρησιμοποιούμε ένα εύρος ''εργαλείων'' για να αναγνωρίσουμε πιθανόν διατροφικές ελλείψεις και να καταλάβουμε πως αυτές συμβάλλουν σε θέματα Υγείας.

Οι εξατομικευμένες διατροφικές διαβουλεύσεις που παρέχονται στα πλαίσια στης διατροφικής θεραπείας είναι σχετικές με άτομα με χρόνιες παθήσεις, όπως διαβήτη, παχυσαρκία, καρδιαγγειακές παθήσεις και οστεοπόρωση, για άτομα με επίμονα πεπτικά προβλήματα ή όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν μια αυτοάνοση πάθηση, καθώς και εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία τους. Οι συστάσεις δεν αντικαθιστούν ιατρικές συμβουλές. Οι ασκούμενοι εργάζονται συχνά μαζί με επαγγελματίες του ιατρικού τομέα για να υποστηρίξουν την ευημερία των ατόμων. Οι επαγγελματίες του BANT δεν διαγιγνώσκουν ούτε θεραπεύουν ασθένειες και οι συστάσεις δεν αντικαθιστούν ιατρικές συμβουλές.Ο εκάστοτε Οργανισμός που αναγνωρίζει και αδειοδοτεί την πρακτική της Θεραπευτικής Διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το ΒΑΝΤ.

Η προσέγγιση των επαγγεματιών της διατροφικής θεραπείας αποτυπώνεται παρακάτω:

Μόνο οι Εγγεγραμμένοι Διατροφολόγοι και οι Εγγεγραμμένοι Διαιτολόγοι στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εκπαιδευμένοι και ειδικευμένοι στην κλινική πρακτική ώστε να πληρούν τα εθνικά πρότυπα και να εργάζονται σε ένα προς ένα περιβάλλον. Πηγή: https://bant.org.uk/our-standards/
https://bant.org.uk/personalised-nutrition/
Πως δουλεύω;


Η αρχική μας επικοινωνία όπου μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον γίνεται μέσω e-mail στο plantbasednt.gr@gmail.com. Μπορείτε να μου στείλετε e-mail , γράφοντας μου ότι ενδιαφέρεστε για συνεδρία μαζί μου, αλλά και για όποιες απορίες έχετε περί συνεδριών.
Πόσες συνεδρίες ;


Οι ελάχιστες συνεδρίες που απαιτούνται από τον συνεργαζόμενο είναι τουλάχιστον 2. Η 1η συνεδρία είναι η μεγαλύτερη, στην οποία παίρνω ιατρικό ιστορικό (πληροφορίες πιο κάτω) και ρωτάω επιπρόσθετες πληροφορίες. Η 1η συνεδρία γίνεται μέσω Google Hangout, με διάρκεια αυτής 1 - 1 1/2 ώρες. Η διάρκεια αυτής καθορίζεται από το Ιστορικό του ατόμου και κατά πόσο έχουμε να πούμε πολλά για να καταφέρω να σας μάθω και να μπορώ να φτιάξω ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο πάνω στις ανάγκες σας. Το πρωτόκολλο το λαμβάνετε μετά απο 4-5 εργάσιμες μέρες ή όπως συζητηθεί, με πιθανή παροχή το τέλος της ερχόμενες εβδομάδος. Αφού λάβετε το πρωτόκολλο σας και το μελετήσετε ερχόμαστε σε επικοινωνία για όποιες απορίες έχετε αλλά και για διευκρίνιση όπου χρειαστεί.

Η 2η υποχρεωτική συνεδρία είναι συνήθως διαρκείας 45-1 ώρα, η οποία πραγματοποιείται συνήθως μετά από 1-1,5 μήνα, ανάλογα το πως το συμφωνήσουμε στο τέλος της 1ης συνεδρίας. Πολλά άτομα τα βλέπω μετά και από 2 μήνες, αν το άτομο κρίνει (και εγώ) ότι μπορεί να ακολουθήσει εύκολα το πρωτόκολλο .

Αν υπάρχουν πολλά θέματα υγείας, τότε δεν μπορούμε να τα επιλύσουμε από την πρώτη συνεδρία μας. Στην πρώτη συνεδρία ξεκινάμε απο τα βασικά. Με το καιρό στις επόμενες συνεδρίες (ανά μήνα ή δίμηνο) επικεντρωνόμαστε και σε άλλα θέματα υγείας που μπορούν να υπάρχουν. Συνήθως όμως, πολλοί/ες βλέπουν άμεση ανακούφιση συμπτωμάτων στον οργανισμό τους. Για παράδειγμα, αν συνεργάζομαι με μια κοπέλα που έχει προεμμηνορυσιακό σύνδρομο (οδυνηρή περίοδο) και πεπτικά προβλήματα, με το να επικεντρωθούμε στην πρώτη μας συνεδρία στο πεπτικό σύστημα, παρατηρείται ανακούφιση ή βελτίωση του έμμηνου κύκλου. Αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός και το κατά πόσο ακολουθεί το πρωτόκολλο.

Συνήθως δεν σταμάταω στις 2 συνεδρίες. Γίνεται παρακολούθηση ανά μήνα ή δίμηνο ανά τα χρόνια.
Από τι αποτελείται το ερωτηματολόγιο που δίνω πριν την 1η συνεδρία;


Αποτελείται από 15 σελίδες και 10 ενότητες.

Οι ενότητες αυτές αφορούν:

1. Προσωπικά στοιχεία

2. Τωρινές ανησυχίες, θέματα υγείας

3. Ιστορικό υγείας (ατυχήματα, ασθένειες, χειρουργεία, επεμβάσεις)

4. Φαρμακευτική αγωγή και συμπληρώματα

5. Οικογενειακό Ιστορικό

6. Άσκηση

7. Επίπεδα στρες

8. Ύπνος

9.Διαχείριση βάρους

10. Sympton Scan (με υποενότητες):

Κεφάλι, Μαλλια, Στόμα,Μάτια, Αυτιά, Μύτη, Ενέργεια, Διάθεση, Δέρμα, Ανοσοποιητικό Σύστημα, Αποτοξίνωση, Καρδιά /Πνεύμονες, Αρθρώσεις/Μύες, Πέψη.

11.Ερωτήσεις μόνο για κοπέλες (περίοδος, ροή, μορφολογία, συμπτώματα, εμμηνόπαυση κ.α.)

12. Ερωτήσεις μόνο για άνδρες (προστάτη, λίμπιντο, στυτική λειτουργία, ούρηση, σεξουαλική διάθεση κ.α.)

13. Διατροφικές συνήθειες

14. Διατροφικό ημερολόγιο 3 ημερών.
Με τι θέματα Υγείας δουλεύεις;


Η προσέγγιση μου γίνεται μέσω της θεραπευτικής φυτοφαγικής διατροφολογίας που αποσκοπεί να φτάσει στη ρίζα του προβλήματος και όχι να κάνει treat τα συμπτώματα σας. Δεν δίνω μόνο διατροφικό πλάνο αλλά και συστάσεις για συμπληρώματα (medical grade or not) (οι μεταπτυχιακές μου σπουδές το επιτρέπουν), ύπνο και στρες.

Αναλαμβάνω:

Vegan αθλητές (δουλεύω πλέον ΜΟΝΟ με vegan αθλητές και άτομα που θέλουν φυτοφαγία 90%),Vegan εγκυμοσύνη, θήλασμος, παιδιά, τρίτη ηλικία και χρόνια νοσήματα / ασθένειες κ.α., όπως:

Ακολουθώ πρωτόκολλα της θεραπευτικής διατροφολογίας με βάση την ΟΛΙΚΗ ΦΥΤΟΦΑΓΙΑ. Ενω κατανοώ ότι η μετάβαση στην φυτοφαγία θέλει χρόνο ειδικά σε θεραπευτικό κομμάτι, οι συστάσεις μου είναι ΜΟΝΟ πάνω στην φυτοφαγία, καθώς αξιοποιώ τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλώ πολύ αν επιθυμείτε σε μια συνεργασία μας, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου αν ενδιαφέρεστε να μυηθείτε στην θεραπευτική φυτοφαγία (>90% φυτικά τρόφιμα):

Δίνω προτεραιότητα σε γυναικολογικά περιστατικά, και συγκεκριμένα σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, δυσμηνόρροια, ενδομητρίωση,εμμηνόπαυση, ακμή, ημικρανίες, υποθυρεοειδισμό και Χασιμότο.

Επίσης, σε κατάθλιψη, στρες, άγχος ανεξαρτήτου φύλου. Επίσης, σε εντερικές διαταραχές όπως SIBO, Celiac Disease, IBS, IBD όπου πάμε στην ρίζα του προβλήματος για να αναγνωρίσουμε τον παράγοντα της εντερικής δυσβίωσης.

Επίσης, δουλέυω με:

 • Aναιμία (χρόνια χαμηλά επίπεδα σιδήρου. Στην προκειμένη δουλεύουμε μέσω συνεδριών για να καταλάβουμε γιατί ο οργανισμός συνεχίζει να διαθέτει χαμηλά επίπεδα σιδήρου).

 • Αυτοάνοσα νοσήματα

 • Διατροφή και mental health (αναζητάμε το ρόλο της διατροφής, του μικροβιώματος, του εξωτερικού μας περιβάλλοντος, των ορμονών και της γενετικής)

 • Δερματίτιδες (έκζεμα και ψωρίαση, κάθε είδους).

 • Δυσκοιλιότητα (βοηθάμε τον οργανισμό με κατάλληλα τρόφιμα, συμπληρώματα, βότανα και εξετάσεις από βρετανικά ιδιωτικά εργαστήρια όπως χρειαστούν).

 • Ημικρανίες

 • Ινομυαλγία

 • Κόπωση | Κούραση

 • Ουρολοιμώξεις (UTIs)

 • Υγεία μαλλιών (τριχόπτωση κ.α.)

Με άτομα που θέλουν να χάσουν κιλά, αναζητάμε το παράγοντα που τα επιπλέον κιλά έχουν προστεθεί και πως μπορούμε να οδηγηθούμε σε μια απώλεια μέσω διαχείρισης ορμονών, μικροβιώματος και εξωτερικών ερεθισμάτων. Η διατροφή παίζει ρόλο αλλά όχι το μόνο.

*Αν κάτι δεν είναι στη λίστα μπορείτε να με ρωτήσετε αν μπορώ να σας αναλάμβω.
Απο τη στιγμή που προσφέρεις τηλέ- συνεδρίες  , πως θα ζυγίζομαι αν ο στόχος μου είναι η απώλεια κιλών;


Δεν είναι απαραίτητο να ζυγίζεσαι σε διατροφολόγο ή να κάνεις λιπομέτρηση. Πολλές φορές είναι και ψυχοφθόρο καθώς πολλά άτομα πιστεύουν ότι τα καθορίζει. Βέβαια ορισμένα άτομα τα κρατάει motivated.

Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να πας σε όποιο άλλο διατροφολόγο-διαιτολόγο επιθυμείς στην περιοχή σου για λιπομέτρηση. Αλλά και πάλι δεν είναι απαραίτητο! Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας πρώτα αν υπάρχει κάποια παθολογική κατάσταση, να αποκτήσουμε υγεία και η απώλεια κιλών πολλές φορές έρχεται μόνη της!

Με μια ζυγαριά στο σπίτι σου μπορείς να δεις όποια απώλεια κιλών, με τις αλλαγές πάνω σου ή στα ρούχα σου.
Τι πρόγραμμα διατροφής δίνεις;


Αν στόχος είναι η απώλεια κιλών και υπάρχουν κάποιες παθολογικές καταστάσεις Υγείας, επικεντρωνόμαστε πρώτα στην εκμάθηση περί προσωπικών μας αναγκών και στην βελτίωση του οργανισμού. Σε αυτή τη φάση δίνεται καθοδήγηση με συγκεκριμένες ιδέες για πρωΐνά, κυρίως γεύματα (συνταγές) και σε μερίδες. Όπως είπα σκοπός είναι υγεία μας και η απώλεια πολλές φόρες έρχεται. Στις επόμενες συνεδρίες γινόμαστε πιο ''επιθετικοί'' στην προσέγγιση μας.

Πολλοί δεν θέλουν πλάνο διατροφής καθώς γνωρίζουν τι να τρώνε πάνω κάτω και απλά θέλουν μια καθοδήγηση παραπάνω όσον αφορά συνδυασμούς, επιλογές τροφίμων και δόσεις. Σε σχέση με αυτό δεν προσφέρεται ένα διαιτητικό πλάνο. Μόνο ιδέες γευμάτων. Πολλά άτομα δεν έχουν θέμα με το βάρος τους και τότε απλά επικεντρώνομαστε στην θρέψη του οργανισμού, με συνδυασμούς, επιλογές τροφών, τρόπους μαγειρέματος κ.α.
Αντιμετωπίζω ένα θέμα Υγείας και δεν εχω δει βελτίωση από την προσέγγιση του γιατρού μου. Πως μπορείς να με βοηθήσεις;


Δεν μπορώ να αντικαταστήσω ιατρική συμβουλή, ούτε να παρέμβω σε όποια φαρμακευτική αγωγή σας έχει χορηγήσει ο γιατρός σας. Ωστόσο, αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, αυτό έχει τις βάσεις του σε συγκεκριμένες ελλείψεις θρεπτικών συστατικών,τα οποία αναγνωρίζουμε μέσω συμβατικών Ιατρικών εξετάσεων και εξειδικευμένων λειτουργικών εξετάσεων. Αν κάποιο εργαστήριο δεν τις προσφέρει στην Ελλάδα ή Ευρώπη, τότε κάνουμε ειδικές εξετάσεις απο εργαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναγνωρίσουμε πιθανόν παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στα συμπτώματα σας. Σκοπός είναι να φθάσουμε στην ρίζα του προβλήματος και όχι να κάνουμε treat τα συμπτώματα σας.

Συνεργάζομαι με ορισμένους ιατρούς / βιοπαθολόγους σε Αθήνα, στους οποίους μπορώ να σας παραπέμψω για δική σας ευκολία.
Προσφέρεις υπηρεσίες και εκτός Ελλάδος και ποιες μέρες δουλεύεις;


Προσφέρω υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, αρκεί να μιλάς Ελληνικά ή Αγγλικά και να έχεις ένα υπολογιστή . Διαθέτω επαγγελματική (φορολογική) έδρα στα Χανιά, προσωρινά για το έτος 2021 (δεν διαθέτω κάποιο χώρο όμως).

Οι συνεδρίες μου προσφέρονται μόνο τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή. Είμαι ευέλικτη στην διαθεσιμότητα, αν το πρόγραμμα σας δεν το επιτρέπει.
Ποιο είναι το κόστος των συνεδριών και τι πακέτα προσφέρεις;


Η πρώτη συνεδρία μας είναι στα 70 ευρώ (24% VAT included). Η τιμή ανταποκρίνεται στη διαρκεία της συνεδρίας καθώς και σε όλο το υλικό που σας παρέχω (διατροφικές συστάσεις, 1-2 συμπληρώματα και βότανα). Η 1η συνεδρία είναι διαρκείας 1- 1 1/2 ώρα. Η κάθε επόμενη συνεδρία μετά είναι στα 50 ευρώ, με την συνεδρία να έχει διάρκεια 1 ώρα και να ακολουθεί 1 μήνα μετά. Η τιμή για επακόλουθες συνεδρίες διαρκείας 45'-1 ώρα είναι στα 50 ευρώ (24% VAT included). Παρακάτω προσφέρονται πακέτα μειωμένης τιμής για παθολογικές καταστάσεις, όπως:

 • Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών / Ενδομητρίωση / Ινομυώματα / Ορμονική βελτίωση/ εξισορρόπηση / Υποθυρεοειδισμός / Ακμή
 • Δυσμηνόρροια / Προεμμηνορυσιακός σύνδρομος
 • Ψυχική υγεία /στρες / κατάθλιψη
 • Μετάβαση στην φυτοφαγία (vegan διατροφή)
Συνιστώ τα πακέτα, αν αντιμετώπιζετε κάποιο θέμα. Διαφορετικά για τις μονές συνεδρίες, συμβουλεύονται τουλάχιστον 2 συνεδρίες. Για να δούμε όμως αποτέλεσμα και διαφορά σε όποια συμπτωματολογία θέλουμε τουλάχιστον 3-9 μήνες. Η αλλαγή θέλει υπομονή, δουλειά και επιμονή! Για τα πακέτα : Το κάθε πακέτο είναι 3 μήνες και η τιμή γι' αυτά είναι στα 160e απο τα 170e (24% VAT incl). Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει μια μεγάλη συνεδρία 1 με 1/2 hr διάρκεια και 2 follow-ups 45-1hr διάρκεια. Αν μετά το πακέτο συνεχιστεί η συνεργασία μας, προσφέρεται πάλι έκπτωση για τις επόμενες 3 συνεδρίες να είναι στα 140ε. Τι θα συζητήσουμε και πως θα προσεγγίσουμε τις ανησυχίες σας; Ένα ερωτηματολόγιο στέλνεται πριν την πρώτη συνεδρία μας. Αυτό ζητείται να συμπληρωθεί για να λάβω το ιατρικό σας ιστορικό και να σας ''μάθω'' καλύτερα. Στην πρώτη συνάντηση μας γίνονται κάποιες συστάσεις πάνω στην διατροφή, συμπληρώματα και βότανα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να ρυθμίσουμε / βοηθήσουμε το θέμα υγείας που αντιμετωπίζουμε. Δίνονται διατροφικές συστάσεις και όχι διαιτολόγια (πρόγραμμα) για απώλεια βάρους. Για απώλεια βάρους, αν αυτή είναι ο στόχος, η προσέγγιση μου είναι η εξισορρόπηση του οργανισμού αν υφίσταται φλεγμονή, η οποία μπορεί να εμποδίζει την απώλεια κιλών. Για ενδιαφέρον για ένα απο αυτά τα πακέτα, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου στο plantbasednt.gr@gmail.com *Το πακέτο εξοφλείται πριν την πρώτη μας συνεδρία.
Διαθέτεις κάποιο διαιτολογικό γραφείο στην Ελλάδα;


Όχι, η επαγγελματική μου έδρα και αναγνώριση ειναι (σ)το Ηνωμένο Βασίλειο και δουλεύω διαδικτυακά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι διαιτολόγος. Στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγνωρίζονται 3 ειδικότητες (Nutritionist, Dietician, Nutritional Therapist) με την κάθε ειδικότητα να είναι διαφορετική. Την ειδικότητα μιας θεραπευτικής διατροφολόγου δεν μπορεί να την ασκήσει μια διαιτολόγος στο ΗΒ, μιας και η κάθε ειδικότητα αναγνωρίζεται απο διαφορετικούς οργανισμούς και φορείς και προσδιορίζεται απο διαφορετικές σπουδές. Δεν διαθέτω διατροφολογικό-διαιτολογικό γραφείο Ελλάδα, μιας και τα πτυχία (σπουδές) (Bsc,Msc) μου δεν είναι αναγνωρίσμενα (ακόμα) απο το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ. Ίσως, στο κοντινό μέλλον, αυτό να γίνει. Για τώρα, η επαγγελματική μου έδρα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με μεταφορά έδρας προσωρινά στα Χανιά Κρήτης για το 2021, η ασφάλιση μου είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρω υπηρεσίες διαδικτυακά σε όλο το κόσμο.
Δίνεις συμπληρώματα;


''Οι καταχωρημένοι διατροφικοί θεραπευτές στο BANT εκπαιδεύονται ειδικά για να προτείνουν ποιοτικά συμπληρώματα σε άτομα όπου υποδεικνύεται, μόνο μετά από ενδελεχή αξιολόγηση του ιστορικού περιπτώσεων, συνταγογραφούμενων φαρμάκων και οποιωνδήποτε σχετικών αλληλεπιδράσεων. Οι επαγγελματίες διατροφικής θεραπείας BANT εκπαιδεύονται ειδικότερα σε αλληλεπιδράσεις συμπληρωμάτων / φαρμάκων και είναι ασφαλισμένοι επαγγελματικά για να προτείνουν συμπληρώματα.'' Πηγή

Woman Laying in Field

Pcos or Endo Package

Έχεις διαγνωσθεί με σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, ενδομητρίωση ή υποθυρεοειδισμό; Με τις κατάλληλες διατροφικές συστάσεις, συμπληρώματα, βότανα και Lifestyle συστάσεις, η θεραπευτική διατροφολογία μπορεί να σε βοηθήσει.

Βρες περισσότερες πληροφορίες στις συχνές ερωτήσεις στο ''ποιο είναι το κόστος των συνεδριών και στο τι πακέτα προσφέρεις''. Επικοινώνησε μαζι μου στο plantbasednt.gr@gmail.com για να κανονίσουμε ένα free discovery call!

Girl Lying on Dry Ground

Stress Package

Θέλεις να μάθεις πως μπορείς να βελτιώσεις την ψυχική σου υγεία; Νιώθεις έντονη κόπωση, έχεις χαμηλά επίπεδα ενέργειας; Μέσω της διατροφικής θεραπείας θα προσεγγίσουμε εξατομικευμένα το ιστορικό σου και τις ανάγκες σου με τις κατάλληλες διατροφικές συστάσεις, συμπληρώματα και βότανα. 

Βρες περισσότερες πληροφορίες στις συχνές ερωτήσεις στο ''ποιο είναι το κόστος των συνεδριών και στο τι πακέτα προσφέρεις''.Επικοινώνησε μαζι μου στο plantbasednt.gr@gmail.com για να κανονίσουμε ένα free discovery call!

Hands on Stomach

Pms or Acne Package

Έχεις έντονο PMS (προεμμηνορυσιακό σύνδρομο); Έντονους πόνους πριν την περίοδο; Με την θεραπευτική διατροφολογία μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στην διατροφή μας, ενώ με τα κατάλληλα συμπληρώματα και βότανα μπορούμε να βοηθήσουμε τον κύκλο μας. 

Βρες περισσότερες πληροφορίες στις συχνές ερωτήσεις στο ''ποιο είναι το κόστος των συνεδριών και στο τι πακέτα προσφέρεις''.Επικοινώνησε μαζι μου στο plantbasednt.gr@gmail.com για να κανονίσουμε ένα free discovery call!

''ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ''