Μετάβαση στη Φυτοφαγία

Δυσκολεύεσαι στην μετάβαση σου στην φυτοφαγία; Μέσα από μινι σεμινάρια συνεδρίες και από e-books θα σε καθοδηγήσω στο τι να προσέχεις με βάση τις δικές σου ανάγκες, τι συνδυασμούς να κάνεις, τι μαγειρικά σκέυη να χρησιμοποιείς, τις σωστές δοσολογίες σε συμπληρώματα κ.α.

Πολυκυστικές Ωοθήκες, PMS, ενδομητρίωση

Ίδια παθούσα πολυκυστικών ωοθηκών και προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, μπορώ να σε καθοδηγήσω στην βελτίωση των συμπτωμάτων σου, στην καλύτερη διαχείριση βάρους αλλά και να εξερευνήσουμε σωστά όλη την ερευνητική γύρω από αυτά τα θέματα Υγείας. Όχι δεν είναι φυσιολογικό η περιόδος σου να πονάει. 

 Πεπτικά προβλήματα

Από εντερικές αντιδράσεις κατά την διάρκεια της μετάβασης στην φυτοφαγία μέχρι χρόνιες νόσους, εξερευνούμε μαζί διατροφικούς & lifestlyle παράγοντες για το νόσημα μας. Πολλές φορές γίνονται λειτουργικές ιατρικές εξετάσεις ειδικά σε περίπλοκα θέματα υγείας. 

Vegan αθλητές

Είσαι αθλητής ή αθλούμενος και θέλεις να κάνεις την μετάβαση στην αθλητική φυτοφαγία ή θέλεις καθοδήγηση αφού έκανες την μετάβαση; Μεσα απο την συνεργασία μας και από τις συνεδρίες, θα σε καθοδηγήσω στις δικές σου ανάγκες, στα κατάλληλα λειτουργικά τρόφιμα για αθλητές, στην ερευνητική που υπάρχει και θα δουλέψουμε σε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο για τις αθλητικές σου επιδόσεις. 

Mυοσκελετικά,ινομυαλγία και αρθριτικά 

Η χρόνια φλεγμονή αλληλο συνδέεται με την εντερική μας λειτουργία και μαζί εξερευνούμε παράγοντες που συμβάλλουν στα συμπτώματα μας αλλά και δημιουργούμε εξατομκευμένο πρωτόκολλο διατροφής για την καλύτερη διαχείριση των συμπτωμάτων μας και την ύφεση αυτών. Ολα αυτά με καθοδήγηση από ένα ευρός ερευνητικής. 

Ομιλίες και συγγραφή άρθρων

Θα θέλατε να μιλήσω δημόσια για την Ολική Φυτοφαγία ή την αθλητική φυτοφαγία ή για το θεραπευτικό ρόλο της Ολικής Φυτοφαγίας σε χρόνιες ασθένειες ή να συγγράψω άρθρο στο περιοδικό ή στην ιστοσελίδα σας; Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου στο plantbasednt.gr@gmail.com

Εγκυμοσύνη, θηλασμός , γονιμότητα

Από την σύλληψη, την εγκυμοσύνη και το θηλασμό μπορούμε να δουλέψουμε σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα αλλά και στην εκμάθηση των αναγκών του οργανισμού σε αυτές τις περιόδους μέσω της ολικής φυτοφαγίας. 

Vegan παιδιά και οικογένειες

Μέσα από τις συνεδρίες μας καθοδηγείται ολόκληρη η οικογένεια για την σωστή εφαρμογή της ολικής φυτοφαγίας!

Vegan Γενετική εξέταση

Εργάζομαι στη πρώτη vegan γενετική εταιρεία στο κόσμο, όπου μπορείτε να κάνετε τη γενετική εξέταση, να σας ερμηνεύσω τα αποτελέσματα και μαζί να δημιουργήσουμε ένα πρωτόκολλο vegan διατροφής στις δικές σας ανάγκες. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLANTBASEDNTGR; 

To plantbasedntgr υπήρξε άμεση φιλοδοξία για την επιστημονικά καταρτισμένη ενημέρωση του Ελληνικού κοινού πάνω στα οφέλη της ολικής φυτοφαγίας στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Η Μαρτιμιανάκη Νίκη, είναι πτυχιούχος Διατροφολόγος (Bsci 1st class)  με εξειδίκευση στην Θεραπευτική Διατροφολογία (Msc), την Αθλητική Διατροφολογία (cert) (ongoing) και Ολική φυτοφαγία (Pcert), όπου από την επαγγελματική της έδρα στην Αγγλία, μέσα από αυτήν την πλατφόρμα ενημερώνει το ελληνικό κοινό για τα οφέλη της ολικής φυτοφαγίας. Για υπηρεσίες εδω.

Αν βρίσκετε το περιέχομενο της σελίδας βοηθητικό, υποστηρίξτε την δουλειά μου:

©2018 by Plantbasedntgr. All rights reserved.

MEDICAL DISCLAIMER AND COPYRIGHTS DISCLAIMER

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται ΔΕΝ αποτελούν  ΙΑΤΡΙΚΗ και εξατομικευμένη ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας ή έχετε ανησυχίες για την φυτοφαγική διατροφή, συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας και έναν κατάλληλα εκπαιδευμένο αντίστοιχο επαγγελματία υγείας. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή του κειμένου και των πληροφοριών που υπάρχουν στο plantbasedntgr .Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση  του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση (ιδιωτική μελέτη ), χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του. Επίσης, επιτρέπεται η αναδημοσίευση υλικού για λόγους προβολής του plantbasednt.gr με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή και το όνομα του δημιουργού.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle